Maarten Weij, fotograaf voor bedrijven en media in regio Ede

Omdat één foto meer zegt dan duizend woorden

 

De fotograaf

Ik ben Maarten Weij en sinds 2007 werk ik als professioneel fotograaf in regio Ede. Ik kijk van jongs af aan al door de lens van een camera en heb daardoor een eigen kijk op de werkelijkheid ontwikkeld. Na een opleiding Bedrijfskunde en werkervaring in het bedrijfsleven heb ik het roer omgegooid. Ik ben afgestudeerd als fotograaf aan de Fotovakschool waar ik de opleiding Fotografische Vormgeving heb gevolgd. Professionele fotografie is mijn hobby, mijn werk, mijn passie. Een indruk van mijn creativiteit en professionaliteit zie je terug in het fotoportfolio op deze website


Fotografie voor de professional

Ik werk als zelfstandig fotograaf voor diverse opdrachtgevers in regio Ede, Wageningen, Veenendaal en daarbuiten.
De opdrachten en situaties die ik fotografeer zijn vaak heel divers en dat maakt fotografie zo’n boeiend vak.
Het is belangrijk dat mijn foto’s toegevoegde waarde hebben voor uw organisatie. Vakkundige fotografie zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling van uw organisatie, maar ook van u als professional.

Tarieven

Ik werk op basis van een vast uurtarief. U kunt via het contactformulier een offerte opvragen voor fotografie of beeldbewerking.

Soorten fotografie

Vrijwel elke fotografie gerelateerde opdracht is bespreekbaar. Ik denk graag met u mee over concept en uitvoering van de fotografie. Uiteraard is het alleen vastleggen van het door u gewenste beeldmateriaal ook prima. Hieronder een greep uit mijn assortiment:

fotograaf voor bedrijven in ede

 

Trefwoorden: Fotografie – fotograaf- Ede – Wageningen – Foto’s – Veenendaal – reportage – fotoshoot – bedrijfsreportage – productfotografie